Registracija
UDRUGA PČELARA "LIPA" SLATINA
Registarski broj 10000034
Naziv UDRUGA PČELARA "LIPA" SLATINA
Skraćeni naziv U.P. "LIPA" SLATINA
Sjedište Slatina, Sv. Marka Križevčanina 65/-
Datum upisa 14.01.1998
Djelatnosti -odgoj i obrazovanje članova putem škola, tečajeva, seminara, te predavanja iz djelokruga pčelarstva i pčelarskog gospodarstva, uloge pčela u oprašivanju bilja, -upoznavanje članova udruge s najnovijim dostignućima u zaštiti i uzgoju pčela, -edukacija građana o pčelama i pčelinjim proizvodima, -okupljanje novih članova i podmlatka, -suradnja s nadležnim tijelima i drugim udrugama, te znanstvenim, obrazovnim i gospodarskim tijelima u Republici Hrvatskoj. OSTALE GOSPODARSKE DJELATNOSTI
Osobe IVICA SERTIĆ - PREDSJEDNIK UDRUGE
PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Novosti

 • Nano zaštita za svaki pčelinjak

  Nano premaz omogućava da u kišnim, sunčanim, snježnim ili bilo kojim drugim uvjetima brzo olakšano održavanje i čišćenje svih vrsta drvenih košnica, drvene opreme i pčelinjaka, eliminira bilo kakvu potrebu za korištenjem većine kemijskih sredstava pa se koristi i u eko pčelarstvu.

  Opširnije...  
 • Hives

  Zagreb, Jeruzalem, London, Koeln i Prag mjesta su zbivanja u kojima petero junaka na putu do posla prati vijest o misterioznom nestanku pčela, istovremeno baveći se svojim životima u gradovima-košnicama.

  Opširnije...  
 • Prometej - doc.dr.sc Ivana Tlak Gajger

  Kakva je uloga pčela u prirodi, kako moderna civilizacija utječe na opstanak pčela? Za HRT u emisiji Prometej govori doc.dr.sc Ivana Tlak Gajger.

  Opširnije...  
 • Preminuo je 10 minuta nakon uboda pčele

  Pčelar Marko Bulić (44) iz Zadra u zadarsku bolnicu primljen je bez znakova života, gdje su ga ponovno pokušali reanimirati, ali pomoći nije bilo. Uzrok smrti je anafilaktična reakcija na ubod pčele čiji su žalac liječnici našli na prijelazu obraza u vrat, piše Slobodna Dalmacija.

  Opširnije...  
 • Uvozne i izvozne količime meda u RH

  Pojedini portali plasirali su ponovno senzacionalističke tekstove o kolapsu pčelarstva u Hrvatskoj. Moguće ga udruženi u interesne skupine željno očekuju.

  Opširnije...